Brouwerij 't IJ viert 750-jarig jubileum Amsterdam met iconisch biertje

Brouwerij 't IJ viert 750-jarig jubileum Amsterdam met iconisch biertje

24-10-2024 (15:23) - Marketing

Ter ere van Amsterdam's 750-jarig bestaan lanceert Brouwerij 't IJ een speciale variant van hun iconische IJwit genaamd: Mokums Overdreven IJwit. Verliefd als de brouwerij is op haar stad, waaraan ze al 40 jaar verbonden is, overdreef ze flink met hét lievelingsbier van Mokum.

Mokums Overdreven IJwit is een eerbetoon aan de Amsterdammers zelf: eigenzinnig, een tikje overdreven en altijd met humor. Het bier bevat overdreven veel van alle ingrediënten en is daardoor vol van smaak en heeft net wat meer pit.

Overdreven bier voor eigenzinnige Amsterdammers

"Op de fles vind je illustraties die typische Amsterdamse iconen en clichés vastleggen,” vertelt Louis Croonen, brandmanager bij Brouwerij ‘t IJ. "We wonen in een fantastische stad, met alles waarvan we houden en ook alles waarover we af en toe lekker willen zeiken. Het liefst onder het genot van een Amsterdams bier natuurlijk en daar is deze Mokums Overdreven IJwit perfect voor.”

Mokums Overdreven IJwit is verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Gall & Gall winkels van Amsterdam, de eigen proeflokalen en verschillende horecazaken. 


Bureaus

Media

Economisch