Burger King en De Vegetarische Slager lanceren Veggie Pack(t)

Burger King en De Vegetarische Slager lanceren Veggie Pack(t)

10-03-2023 (16:31) - Marketing

Meer dan de helft van de Nederlanders (51%)* wil wel minder vlees eten, maar weinig mensen vinden het makkelijk die stap te maken (minder dan 20%) omdat dat er te weinig lekkere alternatieven zijn. Daarom heeft Burger King samen met De Vegetarische Slager meer dan 20 veggieburgers gecreëerd die er uitzien en smaken als echt vlees.

Om de 'Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel' te vieren lanceren Burger King en De Vegetarische Slager de Veggie Pack(t). Hiermee nodigen ze iedereen uit om een pact te sluiten: probeer de veggie versie van jouw favoriete vleesburger. Bij het sluiten van een pact maak je eenmalig kans op een unieke Veggie Pack, dit is een one-of-a- kind fanny pack perfect voor het festivalseizoen. 

Burger King en De Vegetarische Slager lanceerden al in 2019 samen de eerste plantaardige Burger. Na de succesvolle introductie van veggie- versies van de iconische Plant-based Whopper, Long Chicken en Nuggets, lanceerden Burger King en De Vegetarische Slager in de afgelopen jaren nog veel meer veggieburgers en veggie menu-opties. Tegenwoordig zijn alle originele beefburgers bij Burger King Nederland verkrijgbaar in een veggie versie, zoals de Veggie X-tra Long Chili Cheese, de Double Cheeseburger XXL en de Big King XXL.

Beeld: Fabio Philippo

 


Bureaus

Media

Economisch