Dating app NousLib maakt entree in Nederland

08-09-2023 (09:00) - Marketing

Op 19 september vindt het meest sexy pop-up event van het Franse fenomeen NousLib plaats in Bar Rouge, bekend om haar spannende Parijse allure. De app die op 19 september live gaat in Nederland is met ruim 2,5 miljoen gebruikers extreem populair in Frankrijk.

De pop-up experience, die ter ere van de lancering op 19 september geopend is voor publiek, biedt consumenten een kijkje in de wereld van de razend populaire dating app die singles en stellen aanmoedigt om hun seksualiteit te verkennen - zowel alleen als met hun partner en altijd met wederzijds vertrouwen en respect.

Om de kick-off in Nederland te vieren, zijn er in de pop-up opwindende games, kun je de app bekijken en ervaar je het effect van lustopwekkende hapjes. Daarnaast kun je deelnemen aan discussies en gesprekken over onder meer seks en het effect op de mentale gezondheid met sprekers Gwen van Poorten, Milou Deelen en Isabella Machinè.

SEXplore

NousLib onderscheidt zich van andere datingsites en -apps door taboes te doorbreken. Of je nu single bent, een relatie hebt of op video je seksuele grenzen wilt verkennen: iedereen is welkom op het platform. Bij NousLib draait het vooral om plezier én puurheid. Als koppel open je dan ook alleen samen een account, zodat het een eerlijk platform blijft. Geen complicaties, puur plezier.

CEO Alan Bento: “We kijken ontzettend uit naar de officiële lancering en de pop-up in Amsterdam. Nederland is na Frankrijk het eerste land waar we de app lanceren. We zijn benieuwd of Nederlanders echt voldoen aan hun ruimdenkende reputatie.”

NousLib pop-up @ Bar Rouge
Singel 460, Amsterdam
Vrij toegankelijk voor publiek op 19 september van 13 uur-18 uur

Talks
14 uur - Isabella Machinè
16 uur - Milou Deelen
17.30 uur - Gwen van Poorten

Vanaf 19 september is NousLib officieel live en beschikbaar in Nederland.
 

 


Bureaus

Media

Economisch