Deense JBS Textile Group neemt Nederlands kinderkledingmerk Tumble ’N Dry over

Deense JBS Textile Group neemt Nederlands kinderkledingmerk Tumble ’N Dry over

19-09-2022 (19:18) - Marketing

JBS Textile Group A/S neemt per 1 oktober Tumble ’N Dry over; het kinderkledingmerk gaat hiermee een nieuwe fase in.
 
Tumble 'N Dry is gestart in 2007 en ontwerpt kleding voor kinderen in de leeftijd van nul tot veertien jaar. Waar in de afgelopen jaren onder leiding van Wijkermeer Investments een sterke online business gebouwd is, zal met de JBS Textile Group A/S verder geïnvesteerd worden in wholesale in binnen- en buitenland en in vergroting van de afzetmarkt door uitbreiding van de online crossborder activiteiten. Ook zal er sterk ingezet worden op het verstevigen van de merkwaardes van Tumble ’N Dry, waaronder duurzaamheid.
 

Internationale groeiplannen met een duurzame basis

Met de kracht van JBS Textile Group A/S op wholesale gebied zullen deze pijlers uitgerold worden binnen de bestaande markten waaronder Nederland, België en Spanje, waarmee wordt ingezet op meer zichtbaarheid bij de kinderkleding multibrand stores en warenhuizen. Internationale aspiraties zullen zich voornamelijk eerst op Duitsland richten.
 
Tumble ’N Dry besteedt ook veel aandacht aan het verduurzamen van de productieketen en de bedrijfsvoering. Daarbij is het streven het aandeel duurzamere materialen verder te vergroten voor zowel de collecties als de verpakkingen. Het GOTS gecertificeerde JBS Textile Group A/S biedt Tumble ‘N Dry de mogelijkheid om samen nog verder te verduurzamen. 

Bureaus

Media

Economisch