DPG Media support nationale vrouwenteams als partner van #SameDream

19-07-2023 (09:00) - Marketing

DPG Media heeft zich sinds 1 juli verbonden aan #SameDream, een initiatief van DHL in samenwerking met sportbonden Nevobo, KNHB, KNVB en NHV.

#SameDream heeft als doel de nationale vrouwenteams in volleybal, hockey, voetbal en handbal dichterbij hun droom te brengen en anderen te inspireren om hun hart te volgen.

Een nieuwe generatie inspireren

Met de #SameDream-campagne sluit DPG Media zich aan bij de missie van DHL om een (nieuwe) generatie vrouwen te inspireren en motiveren om te worden wie ze willen zijn. DHL is hoofdsponsor en logistiek partner van de nationale vrouwenteams. Onder de noemer #SameDream worden, in samenwerking met sportmarketingbureau TripleDouble, creatief bureau 180 Amsterdam en mediabureau ABOVO, het komend jaar winacties opgezet en  coproducties gecreëerd. Deze worden gedistribueerd via de multimediale kanalen van DPG Media.

AD mediapartner van #SameDream

Naast zichtbaarheid middels advertenties in passende titels van DPG Media heeft AD als mediapartner toegang tot sporters, teams en ambassadeurs, zoals Pien Sanders (hockey) en Jackie Groenen (voetbal). Ook produceren de partners van #SameDream een online videoserie met de ambassadeurs die via AD Play, het videoplatform van AD, te zien zien zal zijn. Rennie Rijpma, Hoofdredacteur AD: “Vrouwen trainen even hard als mannen, ze doen en laten evenveel voor hun sport. Het AD wil graag de schijnwerpers nog meer richten op deze sportvrouwen om hun prestaties de aandacht te geven die ze verdienen.”

Michel Clausing, CCO DHL: “Dromen waarmaken door hard te werken en nieuwe wegen te bewandelen. Daarin herkennen we onszelf bij de prestaties van de vrouwenteams. Met dit partnership doen alle partijen hun voordeel, waarbij het publiek hopelijk het resultaat beleeft met mooie sportieve prestaties.” 


Bureaus

Media

Economisch