Emma komt met eerste Europese winkel in Nederland

29-09-2022 (14:56) - Marketing

Slaapmerk Emma - The Sleep Company - heeft aangekondigd dat er een eerste Europese winkel in Nederland geopend zal worden in het laatste kwartaal van dit jaar. Dit wordt de eerste winkel buiten China. 

Na Europeanen alleen een online shopervaring te bieden, opent het van oorsprong Duitse bedrijf Emma eind dit jaar hun eerste standalone winkelervaring buiten China, als pionier voor dit concept. In de winkel wil Emma een ervaring creëren waar consumenten alle producten kunnen zien, voelen en ervaren in een ruimte die is gemaakt om "op hun best te ontwaken". Emma's slaapspecialisten geven daarbij advies aan de bezoekers. De opening vindt plaats met ''een zeer bekend gezicht'' in Nederland. 

Lokale aanwezigheid

Dr. Dennis Schmoltzi, medeoprichter en CEO van Emma: "Na de resultaten van onze Emma Concept Stores in China hebben we besloten dit concept naar Europa te brengen. We zijn ervan overtuigd dat het openen van deze stores de volgende logische stap is om vertrouwen en een sterke lokale aanwezigheid op te bouwen. Het is een volgende stap om Emma 's werelds grootste slaapmerk te maken, zowel online als offline. We kijken er erg naar uit om het beste uit deze ervaring te halen en uit te breiden naar andere Europese markten."


Bureaus

Media

Economisch