Logeren tussen het snoepgoed in Candy Cane House van Booking.com

03-12-2019 (12:40) - Marketing

Booking.com heeft speciaal voor de feestdagen een huis van snoepgoed gecreëerd in het centrum van de Londense wijk Soho. Het huis heet Candy Cane House, oftewel Zuurstokkenhuis. De gasten verblijven letterlijk tussen de chocolade, koekjes en zuurstokken.
 
Het tweepersoons verblijf is beschikbaar voor twee nachten, op 18 en 19 december. De gevel van Candy Cane House ziet eruit als een echt snoephuisje met raamkozijnen gemaakt van zuurstokken. Zoetekauwen kunnen  bij aankomst gelijk al een hap nemen van de kerstkrans aan de voordeur. Binnen is ook genoeg te snoepen in de Ginger-breadroom en de Choco-Kitchen.
 
Elke kamer is in kerstsferen versierd. Voor dat wat niet eetbaar is, heeft Booking.com biologisch afbreekbare kunstsneeuw en ecovriendelijke glitter gebruikt en de overgebleven artikelen worden na afloop aan een goed doel gedoneerd.
 
Op 9 december kan er vanaf 11:00 Nederlandse tijd geboekt worden voor de nacht van 18 december, en op 13 december vanaf 11:00 voor de nacht op 19 december. Meer informatie hier

 


Bureaus

Media

Economisch