Magnum geeft kleding van influencers weg

07-06-2023 (11:06) - Marketing

De Magnum Sleepover, een groot branded evenement, is na vier jaar weer terug in de vorm van een festival. De Magnum Pleasure Treasure, een kledingkast met bijzondere outfits en accessoires van influencers, wordt na het event geopend.

De Magnum Double Sunlover en Starchaser, ijsjes voor overdag en ‘s nachts, zullen de hoofdrol spelen op het festival. Met de Magnum Pleasure Teeasure wordt zelfexpressie en de vrijheid aangemoedigd. 

Influencer-items

Magnum vraagt alle genodigden een statement piece te doneren om toegang te krijgen tot het festival. Deze items worden bewaard in de tijdelijke kledingkast van Magnum: de Magnum Pleasure Treasure. Aan alle kledingstukken en accessoires zit een kaartje met een persoonlijk verhaal van influencers zoals Monica Geuze of Stefan de Vries. Hierop staat wat het item voor ze betekende en een wens voor de nieuwe eigenaar. De Magnum Pleasure Treasure wordt 9 juni tijdelijk geopend bij The Unbound in Amsterdam waar de statement pieces weggegeven worden aan een nieuwe eigenaar.

Event

Op het festival kan worden gedanst en kunst gemaakt worden, maar worden gasten ook uitgedaagd om te kijken of ze hun authentieke zelf zijn. De Magnum Pleasure Treasure is geopend tussen 11.30 en 13.30 bij de lobby van The Unbound in Amsterdam. Toegang gaat op volgorde van aanwezigheid en per persoon is het mogelijk om één item uit te zoeken en mee naar huis te nemen. Magnum geeft 100 items weg. Een ticket kan hier gekocht worden.  


Bureaus

Media

Economisch