We Are Public komt naar Rotterdam

29-09-2022 (13:08) - Marketing

Half oktober lanceert We Are Public haar culturele platform officieel in Rotterdam. De stichting met de We Are Public-pas is al jaren overal in Nederland aanwezig, maar had in Rotterdam nog geen voeten aan de grond. Inmiddels zijn alle partners aan boord om ook Rotterdammers cultureel lidmaatschap te bieden.

Met de We Are Public-pas krijgen leden 'gratis' toegang tot allerlei soorten culturele instellingen voor een abonnementsprijs van € 18 per maand. Zo geven zij de culturele sector een duurzame ondersteuning en wordt er meer publiek gemobiliseerd. Want juist na de coronacrisis heeft de cultuursector dit soort initiatieven nodig om weer te groeien.

Rotterdamse partners

De deelnemende partijen in Rotterdam zijn o.a. Boijmans van Beuningen, Theater Rotterdam, Nederlands Fotomuseum, IFFR, Poetry International, De Doelen, LantarenVenster, Worm, Conny Janssen Danst, Brutus, Walhalla, Roffa Mon Amour, Motel Mozaïque, Woordnacht Festival, Rotown, Melly, Arminius, Architecture Film Festival Rotterdam (AFFR), Het Nieuwe Instituut en Maas theater en dans.

Rauwe, bruisende stad

Oprichter Leon Caren: “Dat We Are Public al in twaalf steden in Nederland zit, maar nog niet in Rotterdam, kan natuurlijk eigenlijk niet. Want als er één stad is waar we met We Are Public naartoe willen, dan is het wel Rotterdam. Een rauwe, bruisende stad vol grensverleggende makers, festivals, theaters, musea en podia. We waren er al een tijdje mee bezig, het heeft wat langer geduurd dan we zouden willen. Maar, des te mooier dat het nu eindelijk gaat gebeuren. We kunnen niet wachten om samen met onze leden de culturele wereld van Rotterdam te gaan ontdekken.”


Bureaus

Media

Economisch