5 Nominaties bij De Nachtwacht Award 2022

23-01-2022 (16:09) - Media

In de ochtendshow Spijkers met koppen (NPO Radio 2) is de Nachtwacht Award-shortlist bekend gemaakt De Nachtwacht Award is de jaarlijkse radioprijs voor het beste nachtprogramma van Nederland.
 
Sinds begin januari konden luisteraars op hun meest favoriete nachtprogramma stemmen via spreekbuis.nl/nachtwachtaward. Op onderstaande vijf radioprogramma’s werd het meest door het publiek gestemd. Zij maken kans om op De Nachtwacht Award te winnen. De vijf genomineerde nachtprogramma’s zijn:
 
Danny Blom (Radio 538)
Onze man in Deventer (BNNVARA/ NPO Radio 1)
Eddy’s Nachtwacht (Powned/ NPO Radio 2)
RickvanV doet 2 (PowNed/ NPO Radio 2)
Nooit meer slapen (VPRO/ NPO Radio 1)
 
Komende week wordt de uiteindelijke winnaar van De Nachtwacht Award 2022 bekend gemaakt.
Astrid de Jong (organisator namens vakmediaplatform Spreekbuis.nl): ‘Een verrassende en geweldige lijst met een brede vertegenwoordigers van bevlogen radiomakers. Ik gun het ze allemaal ontzettend, dus ik vind het nu al jammer dat ik er 4 moet teleurstellen.’\
 
De Nachtwacht Award is prijs van vakmediaplatform Spreekbuis.nl dat is vernoemd naar het legendarische TROS-nachtprogramma ‘Nachtwacht’ dat tot 1995 op Radio 1 & 2 en 3FM te beluisteren was. Dit programma werd gepresenteerd door onder andere Tom Mulder, Ferry Maat, Ad Roland, Rob van Someren en Ron Brandsteder. Dit jaar had De Nachtwacht Award het thema: 'De vrijheid van de nacht', waarbij centraal stond dat radiomakers meer vrijheid hebben in de nacht, waardoor hun talent beter tot ontwikkeling kan komen.  

Bureaus

Marketing

Economisch