ALLsportsradio combineert sport en reputatie in nieuw programmaformat

ALLsportsradio combineert sport en reputatie in nieuw programmaformat

26-09-2024 (13:19) - Media

“SportBelang, de kracht van reputatie” is het nieuwe radioprogramma van De Radiofabriek en IVRM Sport dat vanaf oktober iedere eerste donderdag van de maand tussen 13.00 en 14.00 uur is te beluisteren op ALLsportsradio.

Presentator Stef Heutink spreekt tijdens de uitzending met uiteenlopende gasten over de waarde van sport en de betekenis ervan als Haarlemmerolie om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. De eerste gast is Rudmer Heerema, oud Kamerlid en sportfanaat en tegenwoordig adviseur sport bij BMC.

SportBelang is een coproductie, wordt live uitgezonden en is vervolgens in delen beschikbaar als podcast. Het online radioprogramma kent een vast format met spraakmakende gasten. Tijdens de uitzending worden sport, -organisaties en -sponsors langs de reputatiemeetlat gelegd, draait de reputatieradar op volle toeren en wordt uitgebreid stilgestaan bij de betekenis van sport voor allerlei maatschappelijke vraagstukken. Ook sportmarketeer en IVRM-partner Frank van den Wall Bake laat zijn licht schijnen over reputatiefeiten en de rol van sport en sponsors.
 


Bureaus

Marketing

Economisch