Andrea Hollebeek nieuwe hoofdredacteur vtwonen en home-decotitels

Andrea Hollebeek nieuwe hoofdredacteur vtwonen en home-decotitels

04-03-2024 (16:28) - Media

vtwonen heeft een nieuwe hoofdredacteur: Andrea Hollebeek gaat de 23-koppige multimediale redactie aansturen. Zij volgt Nicolette Fox in deze functie op. Daarnaast wordt Hollebeek overkoepelend hoofdredacteur van alle home-decotitels bij DPG Media; Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl.

Hollebeek was eerder hoofdredacteur van onder meer Eigen Huis Magazine, Telegraaf Wonen en J/M Voor Ouders en werkte onder andere bij Sanoma, MCP en iMediate. De laatste jaren is zij actief als contentstrateeg voor onder andere Sligro Food Group, Schüco Nederland, NS en Gemeente Amsterdam.

Koen Crijns, bij DPG Media verantwoordelijk voor Special Interest Media, waar de home-decotitels onder vallen: “We zitten bij vtwonen in een digitale transformatie, waarbij verbreding van onderwerpen en woonstijlen als ook het bieden van inspiratie en advies centraal staan. Dankzij de specifieke ervaring van Andrea zijn wij ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om vtwonen en de andere home-decomerken de volgende fase in te leiden.”

Het is voor het eerst dat de home-decotitels van DPG Media een overkoepelend hoofdredacteur krijgen, wat de job van Hollebeek extra uitdagend maakt. “Ik sta te popelen om aan de slag te gaan,” aldus Andrea Hollebeek. “vtwonen is het mooiste en grootste mediamerk in de home-decobranche met nog veel digitale groeipotentie. Met alle home-decotitels bij elkaar zijn we dé autoriteit. En met een aangescherpte redactionele formule zullen we liefhebbers en advieszoekers optimaal voorzien in hun informatie- en inspiratiebehoefte, zowel in print als digitaal.”

Foto: Hadewych Veys 


Bureaus

Marketing

Economisch