Carlo de Boer verlaat Mediahuis Radio

Carlo de Boer verlaat Mediahuis Radio

01-10-2024 (15:40) - Media

Algemeen directeur en statutair bestuurder Carlo de Boer zal per 1 januari 2025 Mediahuis Radio verlaten. Na een periode van 16 jaar draagt hij het stokje over aan Tom Klerkx, CEO Radio Mediahuis Groep en bestuursvoorzitter Mediahuis Radio, met wie hij de afgelopen 1,5 jaar nauw heeft samenwerkt. Mededirecteur Herbert Visser blijft actief in zijn directiefunctie bij Mediahuis Radio.

Carlo de Boer: “Nadat wij vorig jaar ons bedrijf RadioCorp aan Mediahuis hebben verkocht, ben ik gevraagd om nog een periode te blijven om het nieuwe radiobedrijf mede op te bouwen. Mediahuis Radio staat er inmiddels dusdanig voor dat deze opdracht klaar is. Ik ben ontzettend trots op onze radiostations en op mijn geweldige collega’s die ik zeker ga missen. Met de aanstaande verhuizing van Mediahuis Radio naar Amsterdam, vind ik het een passend en logisch moment om het stokje over te dragen. Na 16 jaar is het tijd voor een nieuw avontuur.”

Tom Klerkx: “Ik wil Carlo bedanken voor het harde en fijne werk dat hij heeft verricht om de opstart van Mediahuis Radio mogelijk te maken. Carlo is al jarenlang één van de meest succesvolle ondernemers in de Nederlandse radiowereld, met een sterke track record. Ik ben dan ook blij dat we hebben kunnen samen werken om de fundamenten van Mediahuis Radio in Nederland te leggen. Ik wens hem veel succes met zijn nieuwe avonturen.” 


Bureaus

Marketing

Economisch