Dit is dè Fonk50 van 2019

27-11-2019 (10:30) - Media

Dit is dè uitgave waar iedereen naar uitkijkt: de FONK50 Beste Bureaus van 2019. Welke bureaus bevolken De Lijst dit jaar en waarom? Welke talenten springen in het oog? Wat zijn de lovebrands van dit jaar en waarom?


Commercieel en betrokken

Allemaal vragen die FONK in een special van maar liefst 80 pagina’s beantwoordt. Eén ding was bij het samenstellen van onze jaarlijkse ‘lijst der lijsten’ duidelijk: de bureauwereld bevindt zich in een bijzondere fast lane: dit jaar draait het bij de voortrekkers niet alleen om de snelle successen, maar gaan commercialiteit en betrokkenheid hand in hand. Bovendien is inclusiviteit niet meer weg te denken uit de bureaugelederen. 

De FONK50 is meer dan een jaarlijkse ranglijst, want biedt ook een ruime sneak peek op de resultaten van de 25e editie van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2019. De uitkomsten hiervan vormen mede de basis van jaarlijkse Lijst der Lijsten van de Nederlandse bureauwereld.


De 50 beste

Vooruitlopend op de jaarlijkse uitgave Red Alert 2019, vind je in de FONK50 ook de bureaus die volgens de opdrachtgevers in 2019 het best presteren op creativiteit en effectiviteit, èn de bureaus die zich hebben doen gelden als de beste business activators van 2019. In de in Nederland wereldberoemde vijftig quotes en in negentien mini-interviews pitchen de beste bureaus van 2019 in de FONK50 hun missie en hun visie.


Dit wil geen marketeer missen

Voor de integrale resultaten van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek van 2019 èn de bureaupresentaties van de crème de la crème van de Nederlandse bureauwereld, teken je in op de jaaruitgave Red Alert 2019 die 4 december verschijnt als digitale editie en die op 11 december in print op de deurmat ploft.

Red Alert 2019 bestel je hier. Ons advies: hurry! In december is deze must have uitverkocht. 

Ontvang je liever de FONK50 inclusief de sneak peek op het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek? Meld je dan hier aan voor een gratis proefabonnement van drie maanden op FONK magazine.
 
 

Bureaus

Marketing

Economisch