Fonk magazine 362 live: #WELOVE

Fonk magazine 362 live: #WELOVE

26-04-2023 (11:30) - Media

Welke mensen, welk werk, welke grote en kleine dingen inspireren ons in ons dagelijkse leven? Wat helpt onze creatieve motor op gang? Fonk magazine ging op onderzoek uit.

Een rondvraag toonde aan dat we voor ongelooflijk veel zaken warmlopen. Van handige AI-toepassingen tot de leukste manier van window shoppen en van Bambino Bags tot door de mens gemaakte keuzes en cringe. Natuurlijk kon onze redactie bij zoveel ideeënrijkeid niet achterblijven en dus voegden we ook zonder gene een fijne selectie van onszelf toe.
Lees #WELOVE vanaf pagina 36.

Female Agency Leader

Ook niet te missen: in de serie Female Agenecy Leaders presenteren we met Charlotte Koeleman alweer een zesde bureauleider. En we spraken op onze bureaupagina’s met het nieuwe MT van Wayne Parker Kent over de pluspunten van een redactionele aanpak in advertising. Er is een nieuwe challenger story en met onze bucket list van deze week vul je moeiteloos een heel weekend!

Portretten van Mart Boudestein

Ook staan we in deze uitgave met liefde stil bij de unieke portretten van Mart Boudestein, waarvan we er in totaal zestien (zeven in print en alle zestien in de digitale uitgave) nog een keer als laatste saluut aan een uniek talent mogen delen. Veel dank zijn we hiervoor verschuldigd aan Joeri Jansen en Jorn Slottboom van Roorda Reclamebureau.

Koop Fonk magazine los of neem een abonnement

Wil je Fonk magazine 362 lezen, koop dan een los exemplaar in onze webshop, of neem een abonnement. De redactie van Fonk is er je dankbaar voor!
 


Bureaus

Marketing

Economisch