Fonk magazine 365 live! Flashback Coolest Dutch Brands included

07-06-2023 (10:30) - Media

De zesde jaargang Coolest Dutch Brands zit erop. Opnieuw hebben 12 purpose-driven, sustainable Nederlandse merken hun hoofd boven het maaiveld uitgestoken. Een jaar lang hebben ze zich in publicaties en presentaties van hun sterkste en kwetsbaarste laten zien en hun case gepitcht bij de kritisch-rechtvaardige jury van ruim 50 professionals uit de creatieve industrie. In Fonk Magazine 365 delen Finalisten Yumeko en Wakuli en Winnaar The Good Roll nog één keer hun missie, hun overwinningen en hun bloopers.

We zwaaien hiermee deze ondernemers met een missie vol trots uit. Maar een definitief afscheid is het niet, want we gaan hen ongetwijfeld terugzien in ons netwerk. Want ja: het Coolest Dutch Brands-initiatief van Fonk magazine groeit. Naast de jaarlijkse competitie en de growth Sessions (volg het nieuws op fonkmagazine.nl als je erbij wil zijn!) wordt er ook gewerkt aan Coolest Dutch Brands Academy en Coolest Dutch Brands Funding.

Laten we zeggen: er is werk aan de winkel! Maar voor nu: dank aan de twaalf 2022- genomineerden, dank ook aan de gedreven jury èn aan juryvoorzitter Meindert van den Heuvel. Lees vandaag alles over de beste Cool Brands van 2022 in de #365 editie van Fonk magazine

Aanmelden 2023-editie? Doe het nu!

Ben je brandowner en wil dat jouw duurzame merk in aanmerking komt voor een nominatie in de 2023-editie van Coolest Dutch Brands of wil je als creatief of strateeg deelnemen aan de jury? Mail nicolette@fonkmagazine.nl en meld je aan!

Los exemplaar Fonk magazine bestellen

Wil je deze editie van Fonk magzine lezen maar heb je geen abonnement? Koop een los exemplaar in onze webshop! Wacht niet te lang met bestellen, want we zijn meestal snel uitverkocht.,
 


Bureaus

Marketing

Economisch