'Het Geluid' van Q-Music is geraden voor €51.600

13-10-2022 (11:01) - Media

Het Geluid van Q-Music geraden door de 35-jarige Geert uit Ten Boer. Hij raadde na een paar hints dat Het Geluid 'een blusdeken uit de houder trekken' betrof. De radiozender is hem nu €51.600 schuldig.

Het heeft meer dan 10 weken en 491 foute antwoorden geduurd voordat het geluid van de blusdeken is geraden. Vanaf maandag 19 september werd er elke maandag om 08:30 in de ochtendshow met Mattie en Marieke een hint van de Jury gegeven. In totaal zijn er maar liefst vier verschillende hints uitgedeeld - en dat was de eerste keer.

Hints

Bij de laatste hint leverde de Jury twee dozen aan. In doos 1 zat een pittig stuk cake en in doos 2 een pak melk. Bij het pak melk grapte Mattie dat de melk vast bedoeld is om de boel af te blussen. Toen wist Geert het zeker. 

Happy moment

Geert, nadat Mattie hem vertelt dat zijn antwoord goed is: "Nee dat meen je niet! Ik sta helemaal te trillen. En mijn collega's en baas luisteren als het goed is ook allemaal mee!" Het geldbedrag krijgt een mooi doel: een eerste stap in de richting van een nieuwe woning. Bekijk hier de oplossingsvideo en het winmoment van Geert in de ochtendshow van Qmusic.

Voormalige geluiden

Het Geluid wordt al sinds 2007 bij Qmusic gespeeld. Inmiddels is het uitgegroeid tot het populairste radiospel van Nederland. In 2019 won de 36-jarige Kirsten het recordbedrag van €100.000 met het geluid van 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand.' Het snelst geraden geluid werd in 2010 binnen een dag geraden met als antwoord ‘het terughangen van een haak in een telefooncel’. Dat geluid was toen 3.200 euro waard. Het Geluid is altijd een handeling die je uit kunt voeren.


Bureaus

Marketing

Economisch