Jubileumeditie Vrienden van Amstel Live van start

Jubileumeditie Vrienden van Amstel Live van start

05-01-2023 (20:30) - Media

In de grootste Amstelkroeg van Nederland is vanavond de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow. Verdeeld over twintig uitverkochte avonden bezoeken ruim 300.000 vrienden de concertreeks.

Dit record heeft concerten van Frans Bauer en Doe Maar verbroken Nooit eerder werd een zo'n grote concertzaal van deze grootte helemaal volgeboekt voor een evenement.

Voor zangeres S10 is het de eerste keer dat zij in deze grote line-up meedoet, Barry Hay opende 25 jaar geleden de allereerste editie en zal deze maand voor het laatst te zien zijn op De Vrienden van Amstel LIVE. Datzelfde geldt voor de gastheren Nick & Simon die na deze reeks afzwaaien als kroegbaas.

Acties

Van wege het bijzondere jubileum zal De Vrienden van Amstel LIVE de komende maand diverse feestelijke activiteiten organiseren. Zo worden reizigers op Rotterdam CS muzikaal welkom geheten door een reusachtige jukebox. In het hele land maken mensen kans op kaarten in Amstelkroegen en in deze kroegen is op vrijdag 13 januari ook de eerste exclusieve livestream uit Ahoy te bekijken. Videoland brengt de documentaire ‘Al 25 jaar Vrienden’ uit en Kraantje Pappie komt met een vervolg op de succesvolle podcast reeks ‘Kraan Aan De Bar’.

Kaartverkoop 2024

Natuurlijk keert De Vrienden van Amstel LIVE ook in 2024 terug. Dan zullen er vanaf 11 januari weer ruim 200.000 vrienden welkom zijn in Rotterdam Ahoy voor een reeks van 14 shows. De kaartverkoop voor De Vrienden van Amstel LIVE 2024 start op zaterdag 7 januari 2023 om 10:00.


Bureaus

Marketing

Economisch