PLUS Retail Media start met Self-Service Platform voor Sponsored Products

PLUS Retail Media start met Self-Service Platform voor Sponsored Products

01-10-2024 (11:09) - Media

PLUS Retail Media introduceert hun nieuwe self-service platform voor sponsored products waarbij PLUS gebruik maakt van de technologie van CitrusAds.

Dit platform stelt adverteerders en mediabureaus in staat om eenvoudig en zelfstandig advertenties te beheren en campagnes te optimaliseren binnen de web en app PLUS omgeving. Dankzij geavanceerde targeting mogelijkheden kunnen merken hun producten binnen categorie- en zoekpagina’s op posities 2-4-6 onder de aandacht brengen, wat zorgt voor meer zichtbaarheid en verkoop. De resultaten (impressies, clicks, conversies, sales, ROAS) van de campagnes zijn direct zichtbaar in het dashboard waarbij PLUS Retail Media een ‘attributie window’ van 7 dagen hanteert.

Olivier Fornier, manager PLUS Retail Media: "Met de toevoeging van sponsored products aan onze mediamiddelen kunnen we nu de gehele (omnichannel) customer journey in kaart brengen en de mediastrategie afstemmen op de doelstellingen van onze merkleveranciers”.

PLUS Retail Media is in mei 2023 van start gegaan en biedt naast sponsored products ook digital out of home, schapcommunicatie, vloerprojectie en instore radio aan in de winkels van PLUS. Dit jaar verwacht PLUS Retail Media ook extended reach uit te brengen waarbij merken o.b.v. first party data van PLUS ook buiten plus.nl kunnen adverteren.
 


Bureaus

Marketing

Economisch