VICE en EU op zoek naar jongerenvisie op educatie

VICE en EU op zoek naar jongerenvisie op educatie

31-01-2023 (10:46) - Media

VICE Media Group en de Europese Unie lanceren de competitie ‘Education in Motion’. Ze gaan op zoek naar Europese jongeren die het belang van educatie laten zien in de vorm van een documentaire pitch.

De winnende pitch wordt geselecteerd door een panel van de Europese Unie, VICE en VICE World News, de nieuwsafdeling van VICE Media Group. De winnaar krijgt de kans om hun idee uit te werken tot een volwaardige documentaire onder begeleiding van het VICE en VICE World News team.

Visie op educatie

Education in Motion vraagt jongeren om vanuit hun visie te laten zien waarom toegang tot onderwijs een universeel recht is dat niet onderbroken mag worden, los van enig conflict, financiële of maatschappelijke obstakels. Jongeren, van 18 tot en met 24 jaar kunnen hun visie indienen op de Education in Motion pagina op VICE.com. Het eindproduct wordt later dit jaar gepubliceerd op een branded content pagina op VICE.com, samen met een aanvullende campagne. De wedstrijd wordt uitgezet in Nederland, Roemenië, Denemarken, Duitsland, Spanje, Polen en Oostenrijk. Inzendingen kunnen tot en met 12 februari worden ingediend. 


Bureaus

Marketing

Economisch