Bas Diks benoemd tot Head of GCP Managed Services bij CTS

Bas Diks benoemd tot Head of GCP Managed Services bij CTS

08-09-2022 (10:14) - Mensen

CTS, IT-dienstverlener en Google Cloud MSP partner, heeft Bas Diks (42) benoemd tot Head of GCP Managed Services bij CTS. In deze rol is Bas eindverantwoordelijk voor een team, bestaande uit negen medewerkers, dat zich focust op het beheer en de optimalisatie van het Google Cloud Platform.


Een passie voor IT-beheer

Bas heeft ruim twintig jaar IT-ervaring. Hij begon in 2000 als software engineer aan zijn carrière, waarna hij in 2005 aan de slag ging als programmeur in het beheerteam van IT-dienstverlener Ordina. Daar ontstond zijn passie voor managed services. Zijn laatste werkgever voordat hij bij CTS in dienst trad, was IT-dienstverlener Incentro. Hier deed Bas zijn eerste ervaring met Google Cloud op en bleef ruim zeven jaar in dienst. In die tijd bekleedde Bas de rollen van IT Consultant, Delivery Lead en Operations Manager. Binnen Incentro heeft Bas verschillende projecten en afdelingen zelfstandig opgezet, waarmee hij veel expertise naar CTS meebrengt in het opbouwen en aansturen van teams.


Een nieuwe manier van werken

Bas over zijn aanstelling: “Ik ben blij dat ik onderdeel ben van het snelgroeiende CTS. Met de groei die we in Nederland als doelstelling hebben, is het belangrijk om naar een nieuwe manier van werken te kijken waarin onze focus zal liggen op het uitbreiden van ons services aanbod en ons klantenbestand, en natuurlijk de groei van de huidige klanten. Mijn ervaring tot dusver zal helpen bij de weg die we met CTS in willen slaan." [..] Daarnaast past de cultuur bij CTS, met onder andere diversiteit en inclusie, ontzettend goed bij mijn eigen waarden. Ik kijk ernaar uit samen met mijn team aan de slag te gaan.”
 

De geknipte persoon

Marcel Stolk, Country Manager Nederland bij CTS: “Ik ben trots dat we Bas hebben toegevoegd aan ons team. Zijn ervaring in zowel IT als het bouwen van teams, is voor ons ontzettend waardevol. We willen binnen een jaar ons Nederlandse team verdubbelen. Dat is natuurlijk een flinke ambitie, die vraagt om zelfstandig leiderschap van managers en een cultuur waarin men autonomer werkt. Waarbij we de gebruikerservaring altijd op één laten staan. Bas is de geknipte persoon om dit in goede banen te leiden.”