Dennis van Iersel naar Studio Piraat als Senior Projectmanager

Dennis van Iersel naar Studio Piraat als Senior Projectmanager

14-02-2023 (09:30) - Mensen

Als ervaren branding specialist zal Dennis van Iersel zich bekommeren over de verdere professionalisering van de diensten van Studio Piraat; het branding bureau voor scale-ups.

De keuze van Dennis voor Studio Piraat komt voort uit de focus van het bureau ophun specialisme Branding voor scale-ups. Een visie die past binnen Dennis zijn passie en ervaring.

Dennis van Iersel: "De eerste week voelt goed. Dat komt vooral doordat het type opdrachten passen bij mijn beleving en ervaring op het gebied van Branding. Daarnaast ben ik erg gastvrij ontvangen door de collega’s bij Piraat. Een fijne groep mensen met een open houding. Mensen die vooral zichzelf zijn!

De komende tijd zal ik me eerst ocussen om de collega’s en opdrachtgevers te leren kennen. Het voelt daarnaast ook wel heel prettig om te merken dat er echt een positieve verwachting is rondom de ervaring die ik meebreng. De invulling daarvan zal de komende tijd vanzelf vorm krijgen."

Zoektocht naar de juiste persoon

"In de huidige groeifase van Studio Piraat is het extreem belangrijk dat we de juiste mensen op de juiste plek hebben zitten. A-players hoe ze dat zo fancy noemen. De zoektocht naar de juiste persoon voor deze functie heeft even geduurd, maar met Dennis als uitkomst is het de tijd meer dan waard geweest. Een bak aan relevante bureau ervaring, een warme persoonlijkheid en een gezonde dosis humor. Echt een aanwinst waar we weer naar een versnelling hoger kunnen schakelen, passend bij ambities van het bureau", zegt Dion van der Spek, mede-eigenaar & strategie directeur Studio Piraat.