Mediatic breidt uit met Buck Bijlsma en Zahira Bhoelai

18-01-2022 (10:36) - Mensen

Buck Bijlsma en Zahira Bhoelai zijn per direct in dienst getreden bij Mediatic. Deze uitbreiding past binnen de groeiambitie van het Amsterdamse full-service contentmarketingbureau. Bijlsma voegt zich bij het PR-team van Mediatic, waar hij aan de slag gaat als consultant. In haar nieuwe functie neemt Bhoelai de financiële huishouding en het officemanagement voor haar rekening.

Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic: "Ons PR-team was door de aanwas van verschillende nieuwe klanten op zoek naar nieuwe collega’s, dus ben ik blij dat Buck ons als consultant komt versterken. Zahira biedt als ervaren finance-professional de juiste kennis en kunde om onze financiële administratie waar mogelijk nog verder te stroomlijnen. Na hun eerste periode op kantoor ben ik ervan overtuigd dat beiden - door hun open en ondernemende houding - goed bij Mediatic passen."


Strategische communicatie

Bijlsma liep na een master politieke economie aan de UvA stage bij de voorlichtingsafdeling van de Tweede Kamerfractie van de VVD. Verder heeft hij een achtergrond in de voetbaljournalistiek en digital marketing. "Ik ben erg gemotiveerd om mijn academische en mediagerelateerde achtergrond in te zetten om op het gebied van communicatie- en mediastrategie impact te maken voor opdrachtgevers. De ondernemende en energieke cultuur van Mediatic past mij goed en daarom ben ik erg blij met deze stap."


Processen optimaliseren

Bhoelai rondde een studie bedrijfseconomie af en was eerder een aantal jaar actief als financieel administratief medewerker bij een bedrijf in de reisbranche. Nadat zij zich meerdere jaren op het moederschap heeft gericht, maakt zij nu haar rentree op de arbeidsmarkt. Ook zij is in haar nopjes met haar aanstelling: "Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn steentje bij te dragen aan financiële processen. Ik ben enthousiast over deze carrièrestap, ook omdat ik mij bij dit bedrijf en mijn nieuwe collega’s vanaf dag één al thuis voel."