Newpeople breidt team uit met Evelyn Boks en Michael Roosendaal

12-01-2022 (12:18) - Mensen

Executive search- en interim solutions-bureau Newpeople heeft het team versterkt met twee nieuwe executives.  Evelyn Boks start als Director Interim Solutions, terwijl Michael Roosendaal aangesteld wordt als Executive Director Executive Search.
 
Evelyn Boks (43) wordt verantwoordelijk voor de commerciële interim-opdrachten bij digitale groeibedrijven, waaronder tech scale-ups. In deze functie koppelt ze het juiste leiderschap aan de specifieke uitdaging van organisaties. Boks was hiervoor werkzaam bij onder meer NGO Max Foundation, Van Gogh museum en Talpa media. In haar laatste functie bij StartUpInvest was ze verantwoordelijk voor het opzetten van een crypto currency-netwerk voor diverse startups en scale-ups.
 
Michael Roosendaal (45) is gestart bij Newpeople als Executive Director Executive Search. In deze functie geeft hij advies over organisatie- en talentontwikkelingsvraagstukken en werkt hij nauw samen met CEO's, CFO's, CHRO's en commerciële leiders. Roosendaal was voorheen Managing Partner bij het search bureau Top of Minds. Daarnaast werkte Roosendaal bij zowel corporate als private equity organisaties waar hij zich richtte op het transformeren van bedrijven en bedrijfsonderdelen op globaal niveau.