Nieuw talent bij LVB

Nieuw talent bij LVB

29-08-2022 (10:41) - Mensen

Drie nieuwe medewerkers sluiten zich aan bij LVB. Ilona Ruitenbeek, Boukje Groenenberg en Kaj Crombags versterken het bureau respectievelijk als designer, projectmanager en regisseur.

Ilona Ruitenbeek (1998) heeft de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht gevolgd, waarna zij haar carrière als designer startte in de marketingwereld. De afgelopen anderhalf jaar was ze werkzaam bij TheMusthaves als grafisch vormgever, waar ze zich vooral bezighield met productfotografie en mediavormgeving. Binnen LVB versterkt ze team Lovebrand Designers als designer.

Boukje Groenenberg (1987) ging na haar studie Communicatie aan de Inholland Academy aan de slag bij Exin als projectmedewerker en werkte later onder andere als Communications Coördinator bij Red Bull. De laatste 6 jaar deed zij ervaring op als Marketing Communicatie Adviseur bij CB. Per augustus is ze bij LVB begonnen als projectmanager.

Kaj Crombags (2002) heeft tijdens de opleiding Animatie en Audiovisuele vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht stagegelopen als editor bij LVB. Nu zijn stageperiode voorbij is blijft hij bij de club als regisseur, naast het afronden van zijn studie.