Oprichters Fuckup Nights Amsterdam, Ewa en Dymphie, geven de mic door aan Ingmar Larsen

11-07-2022 (09:50) - Mensen

Ewa Scheifes en Dymphie Braun, de oprichters van Fuckup Nights Amsterdam, stoppen na 6 succesvolle jaren met het organiseren van de Fuckup Nights avonden. Op 11 augustus organiseren ze hun laatste editie bij Lab111 waarna ze het stokje overdragen aan Ingmar Larsen. Gedurende de afgelopen jaren hebben Ewa en Dymphie meer dan 30 edities georganiseerd met in totaal zo’n 100 sprekers, en is Fuckup Nights Amsterdam een begrip geworden in Amsterdam en omstreken. 
 
Het maatschappelijke gesprek over falen is sinds Fuckup Nights Amsterdam in 2016 het licht zag steeds meer op gang gekomen. Fuckup Nights Amsterdam, een avond waarbij professionals hun grootste faalverhalen delen op het podium, heeft hier de afgelopen jaren aan bijgedragen en een lans gebroken voor het bespreekbaar maken van faalverhalen. Nu nemen de initiatoren afscheid met een laatste best-of editie op 11 augustus.
 
Ewa Scheifes: “Dymphie en ik zijn de afgelopen jaren elke editie weer geïnspireerd door de eerlijke en leerzame verhalen van onze sprekers. Alle lessen die we gehoord hebben nemen we zeker mee in onze volgende projecten. We zijn blij dat Ingmar onze missie om falen op een informele manier bespreekbaarder te maken voortzet.”
 
Na zes jaar neemt Ingmar Larsen de organisatie verder op zich. De rasondernemer en oprichter van branding agency This Agency kent zelf de pieken en dalen van het ondernemen en wil de avonden doorzetten om mensen te inspireren dat achter succes ook geleerd wordt van fouten.
 
Ingmar Larsen “Ik heb er heel veel zin in om deze avonden te organiseren in A’dam. Ik voel me vereerd dat ik hiervoor gevraagd ben en ik kijk ernaar uit de lijn die Ewa en Dymphie hebben ingezet op mijn eigen manier door te zetten. En Fuckup Nights Amsterdam kan altijd extra handen gebruiken, dus wie daarvoor volet, stuurt een berichtje naar ingmar@thisagency.nl
 

Aanmelden The Best Of-editie

Fuckup Nights Amsterdam - The Best Of editie vindt plaats op 11 augustus bij Lab111 met onder anderen John Olivieira en Jill Mathon op het podium. Aanmelden kan hier. Volg Fuckup Nights via @fuckupnightsamsterdam voor meer updates.
 

 Fotografie: Raymond van Mil