Rachel Zheng aan de slag bij This Agency

02-05-2023 (16:12) - Mensen

Rachel Zheng is per 1 mei als project- en account manager gestart bij This Agency. Ze zal de huidige en toekomstige klanten bedienen.

Rachel was hiervoor werkzaam bij KesselsKramer en ziet deze nieuwe uitdaging als perfecte vervolgstap. Naast haar studie Media en Informatiewetenschappen aan de UvA heeft ze twee jaar media productie gestudeerd aan de Pepperdine University in de Verenigde Staten.

Rachel groeide op in China en heeft gewoond in steden als Beijing, LA en London. Deze grote steden geven haar naar eigen zeggen een internationale mindset. Ingmar Larsen, founder his Agency : “Ik denk dat Rachel met haar kennis van ‘het wereldje’ in andere grote culturele hubs over de hele wereld ons net dat beetje extra schwung gaat geven."

Rachel Zheng: “Ik werkte voor het eerst met This Agency aan een campagne voor Poesiat&Kater tijdens het WK in 2022. Het klikte goed. Het werk dat ze maken en de ethiek erachter spreekt me erg aan. Ik heb veel zin om met het bedrijf mee te groeien en de ins en outs van het reclame-wereldje in Nederland te leren kennen.”

This Agency werkt momenteel voor klanten als BlueMovement, Solarclarity en Intersport.