Tom Krukziener: van Coolblue naar YouLynq.me

Tom Krukziener: van Coolblue naar YouLynq.me

22-12-2022 (09:26) - Mensen

Tom Krukziener werkte voor Coolblue en kwam in contact met YouLynq.me door advies te geven over podcast-apparatuur. Het contact was direct fijn. Een reden voor de collega’s van YouLynq.me om Tom te benaderen bij hen te komen werken. Sinds november 2022 werkt Tom Krukziener bij hen als Business Growth Manager.

Tom is 25 jaar en woont in Amsterdam. Naar eigen zeggen is hij: recht door zee, eerlijk over wat zakelijk mogelijk is of niet, extravert en ook excentriek. Je kunt zijn dansmoves elke woensdag om 09.30 uur via het instagram-account van YouLynq.me bekijken. 

Succesvolle businessjourney

Tom Krukziener: “We hebben gebabbeld en ik heb ‘ja’ gezegd. Nu word ik opgeleid om als Business Growth Manager de meest succesvolle businessjourney voor onze klanten op te zetten. Van intake, strategie, acties, evalueren en bijsturen. Bij YouLynq.me geloven wij dat sales is veranderd. Het draait niet om marketingwise pushen, maar leader worden en expertstatus creëren en dan vanuit de relatie deals sluiten.”

‘Work hard, play hard’

Tom: “Mijn werk voelt als een op maat gemaakt pak. Op zondagavond kijk ik uit naar het werk op maandag. Het samenwerken met het team is gezellig en hecht, het werk gevarieerd.” Het team is zorgvuldig samengesteld, geselecteerd op motivatie. Ieder lid voegt in kwaliteit iets toe aan de anderen.

‘Work hard, play hard’ is de mentaliteit. Tom: “We vlammen en werken hard, daarna is het weer tijd voor wat rust en gezelligheid. Ik vind deze werk-environment leuk. We gaan iedere dag samen boodschappen doen en daarna weer op kantoor lunchen. Net zoals we ook met elkaar sporten en events bezoeken. Voor mij is deze job next level!”