Merkenbouw & brandmanagement in het digital tijdperk

29-12-2021 (14:06) - Opleidingen

Veel marketeers denken bij merken nog steeds aan campagnes en communicatie. Vaak zitten merken gevangen in een reclamewedloop. Door gebrek aan onderscheidend vermogen vallen ze zonder reclame niet meer op. Moderne marketeers weten dat merkenbouw plaatsvindt gedurende de interactie met klanten in de hele customer journey. Digitale kanalen spelen in de gemiddelde klantenreis een steeds dominantere rol. En op social media bepalen anderen hoe ons merk geladen wordt.
 
In de sterke groei van digitale marketing schuilt ook een groot gevaar voor merken. De focus ligt meer op conversie en minder op merkenbouw. Sommige growth hackers beweren zelfs dat merken in het digitale tijdperk niet meer belangrijk zijn. Het gaat volgens hen om experimenteren en opschalen. En in dit digitale geweld en focus op customer experience speelt purpose denken en MVO discussie ook nog een belangrijke rol. Hoe vind je hier als merk een goede balans in? Deze vraag staat centraal in de opleiding Strategisch Brandmanagement van Beeckestijn Business School.
 

Aan de slag met je eigen merkstrategie  

Ben je een ervaren marketing- of communicatie professional en wil je aan de slag op het gebied van modern brandmanagement? Dan is deze opleiding wat voor jou.
 
Leer in 11 dagdelen:
> De laatste trends, kennis en praktijkinzichten op het gebied van modern brandmanagement
> Brand strategy, brand design, brand building & brand management
> Direct aan de slag met je eigen merkstrategie als fundament voor je organisatiestrategie
 
Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Strategisch Brand Management»
 

Praktische informatie

Datum: 17 maart 2022
Locatie: Amsterdam, Leusden, Utrecht, of Online Classroom
Studiebelasting: 11 dagdelen
Kosten: € 5.610, - all in (excl BTW)
 

Make impact

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts.Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinics bij of download een van dewhitepapers. #kennisdelen