Beeckestijn Business School en EarlyBridge bundelen krachten in aanloop naar fusie

Beeckestijn Business School en EarlyBridge bundelen krachten in aanloop naar fusie

01-10-2024 (15:30) - Opleidingen

Beeckestijn Business School en EarlyBridge gaan een intensieve samenwerking aan om teams en professionals te ondersteunen in hun ontwikkeling. Beide organisaties zullen op termijn samensmelten tot één geheel, waarmee een krachtig aanbod aan geïntegreerde programma's ontstaat.

Beeckestijn Business School is toonaangevend op het gebied van Customer Experience (CX), Digital, Data, Communicatie en Marketing. EarlyBridge heeft een sterke reputatie opgebouwd met leiderschaps- en veranderprogramma’s en heeft langdurige samenwerkingen met toonaangevende organisaties zoals KLM, KPN, ABN AMRO, Klaverblad en Enexis.

De markt vraagt in toenemende mate om kennisontwikkeling op het gebied van AI, Digital, Customer Experience en Data. Tegelijkertijd zijn leiderschap, teamwork en communicatievaardigheden door digitalisering ingrijpend veranderd. Succesvolle verandering vereist tegenwoordig niet alleen vakinhoudelijke kennis, maar ook sterke leiderschaps- en changemanagementvaardigheden.

Kathy van de Laar (EarlyBridge): “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze expertise op het gebied van leiderschap, change, customer experience en employee engagement te verrijken met de diepgaande vakkennis van Beeckestijn op het gebied van AI, digital, data, marketing en communicatie. Zo kunnen we organisaties nog beter ondersteunen in hun ontwikkeling, waarbij sterke leiderschapskwaliteiten worden gecombineerd met inzichten die direct bijdragen aan impactvolle businessresultaten.”

Hans Molenaar: "Onze deelnemers vragen steeds vaker om leiderschaps- en changemanagementprogramma’s om door te groeien en succesvoller te worden. Dankzij de samenwerking met EarlyBridge kunnen we nu ook award-winnende leiderschapsprogramma’s aanbieden als opleiding, wat deze toegankelijk maakt voor kleinere organisaties en individuen. Daarnaast kunnen we binnen onze bestaande programma’s meer aandacht besteden aan persoonlijke ontwikkeling en change.”

Beschikbare programma’s voor managers en professionals:
Inclusief Leiderschap
Leadership Accelerator Program
Succesvolle teams bouwen