Succesvol aan de slag met adverteren op Facebook & Instagram

30-03-2022 (19:53) - Opleidingen

Adverteren op Facebook & Instagram is voor veel organisaties een onmisbaar marketingmiddel om onder de aandacht te komen bij de doelgroep en om nieuwe klanten te werven. In de training Facebook & Instagram Advertising van Beeckestijn Business School leer je hoe je binnen deze platforms een goede advertentiecampagne opzet. Van het vaststellen van de doelstellingen van je campagne en de ontwikkeling van je Ad tot de daadwerkelijke plaatsing van je advertenties en het testen, meten en optimaliseren van je resultaat.
 

Succesvolle advertentiecampagnes

Deze training is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe je van begin tot eind een succesvolle Facebook of Instagram advertentiecampagne opzet en optimaliseert.
 
Tijdens de training leer je:
·      Het ontwikkelen van succesvolle advertentiecampagnes
·      Hoe je de gewenste doelgroep binnen Facebook & Instagram bereikt
·      Het optimaliseren van de ROI van je campagnes
 
Meer weten over deze training? Lees meer over de training Facebook en Instagramadvertising » 
 

Praktische informatie 

Datum: 12 april 2022
Locatie: Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Online Classroom
Studiebelasting: e-learning en 2 dagdelen
Kosten: €695, - all in (excl BTW) 
 
Make impact
Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills.? Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij of download een van de whitepapers. #kennisdelen