Zelf aan de slag met de productie van een video

02-02-2022 (15:38) - Opleidingen

Ontdek hoe je zelf video’s maakt die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Leer hoe je zelf eenvoudig een video kan produceren Tijdens de 1-daagse training Online video maken van Beeckestijn Business School. Van het maken van een script en storyborad tot opname en montage Daarnaast leer je kort hoe je deze effectief kunt plaatsen op relevante social media kanalen. Want je wilt natuurlijk ook dat jouw video bekeken wordt. De wereld van online video is dus binnen handbereik!
 

Video maken van a tot z

Als je online video professioneel wil inzetten binnen je organisatie is deze training een mooie start. Je gaat met eenvoudige middelen en een paar slimme trucs eenvoudig en tegen zeer lage kosten zelf aan de slag.
In 1 dag:

• Ontdek je alle stadia van de ontwikkeling van een video: van idee tot realisatie
• Leer je verschillende filmtechnieken, waaronder beeld, licht en geluid
• Produceer, monteer en distribueer je een pakkende video

Benieuwd naar het complete programma van de training? Lees meer over de training Online Video Maken »


Praktische informatie

Datum: 8 maart 2021
Locatie: Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Rotterdam, Utrecht of Zwolle
Studiebelasting: 1 dag
Kosten: €695, - all in (excl BTW)
 

Make impact

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills.Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts.Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij of download een van dewhitepapers. #kennisdelen