Zorg ervoor dat jouw team weer future-proof is

06-04-2022 (11:00) - Opleidingen

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Het in huis hebben van de juiste kennis zorgt ervoor dat je organisatie flexibel wordt en je minder afhankelijk bent van externe bureaus. Met de unieke incompany programma’s van Beeckestijn Business School binnen de vakgebieden digital, marketing, cx, data en communicatie wordt jouw team weer future-proof. Daarbij zijn er maatwerkprogramma’s en kan het programma aangepast worden op jullie specifieke vraagstuk.
 

Leer van topexperts én van elkaar

Je leert altijd van 100% vakexperts. Hun kennis en inspirerende voorbeelden geven je een scherpere blik. Je ontwikkelt samen met je collega’s nieuwe kennis en skills om je organisatie een boost te kunnen geven. Ook na de training of opleiding kun je blijven sparren, doordat je met elkaar onderling een netwerk opbouwt.
 
·      Programma afgestemd op jouw organisatie en branche
·      Direct toepasbaar in de praktijk voor maximale impact
·      Ontwikkeling van kennis en skills op alle niveaus: van basic tot advanced
·      Jullie succes staat voorop
·      Al mogelijk vanaf 5 deelnemers
 
Meer weten over incompany Lees meer over de incompany programma’s » 
 

Make impact

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij of download een van de?whitepapers. #kennisdelen