Logeion en SchaalX starten samenwerking

28-01-2021 (11:59) - Personal Growth

SchaalX en Logeion zijn het nieuwe jaar goed gestart door een samenwerking met elkaar aan te gaan. Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, heeft gekozen voor een kennispartnership met SchaalX om zo de ontwikkeling op het gebied van digitale communicatie te waarborgen.
 
De samenwerking sluit aan bij de ambitie van SchaalX om organisaties te helpen vernieuwen en versnellen in marketing, communicatie en digital. Naast vernieuwing en versnelling door het vinden en verbinden van de beste professionals, gaat SchaalX een stapje verder en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van professionals, organisaties en het vakgebied. De samenwerking met Logeion is een mooie nieuwe stap ten goede van deze doelstelling.
 
Voor Logeion betekent de samenwerking een waardevolle aanvulling omdat zij op deze manier gebruik maken van de kwaliteiten van SchaalX als digitaal ontwikkelbureau. Dankzij de samenwerking kunnen leden van Logeion op diverse manieren hun kennis van digitale communicatie snel en vakkundig op peil brengen, bijvoorbeeld door middel van kennisdocumenten en inhoudelijke sessies over digitale communicatie.