SchaalX excellent in opleiden young digital marketeers

21-10-2021 (14:44) - Personal Growth

Op donderdag 14 oktober is het Digital Marketing Programma van SchaalX voor de vijfde keer op rij als Excellent beoordeeld door e-academy van Thuiswinkel.org. Het certificaat werd tijdens ShoppingToday in DeFabrique in Utrecht uitgereikt. Met de vijfde excellente beoordeling verstevigt SchaalX haar positie als marktleider in de ontwikkeling van young digital marketeers.
 
Trotse gezichten deze donderdag tijdens de uitreiking van de e-Aacademy certificaten in de categorie digital marketing. Voor de vijfde keer op rij ontving SchaalX een excellente beoordeling voor haar Digital Marketing Programma. Een prestatie op zich, zo blijkt uit het juryrapport, want; "het is moeilijker om excellent te blíjven dan om het te worden." Met het certificaat onderschrijft de jury dat het Digital Marketing Programma inspeelt op de marketinguitdagingen van nu. Uit het commentaar: "het programma van SchaalX zit bovenop de ontwikkelingen. Als er iets nieuws is, speelt het Marketing programma daar direct op in."
 

Over het Digital Marketing Programma van SchaalX

Met haar Digital Marketing Programma ontwikkelt SchaalX jong digitaal marketingtalent tot T-shaped digital marketeers. Het programma brengt de young digital marketeers kennis bij over onder andere content, digitale campagnes & CRO, customer experience en data insights. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijk leiderschap. Tijdens het programma brengen de young digital marketeers hun kennis bij organisaties in praktijk, met coaching-on-the-job vanuit SchaalX.