Megawatt Group zet in op groei met tien nieuwe vacatures

02-05-2021 (17:29) - Powered by

Dat de figuurlijke zon weer gaat schijnen voor veel bedrijven is, na een bewogen 2020, meer dan welkom. Bij de Megawatt Group gaat de telefoon meermaals per dag met een nieuw verzoek. Tijd om voor te sorteren op nieuwe campagnes, nieuwe klanten en dus op groei!

‘Op dit moment draaien we weer op volle toeren en zit de energie in het team hoog’, zegt managing director Stephan Kwast. We zijn blij met alle nieuwe opdrachten en willen uiteraard de kwaliteit bieden die klanten van ons gewend zijn. Ook wij hebben afgelopen jaar keuzes moeten maken. Hier zijn we absoluut sterker en beter uitgekomen. In het laatste kwartaal van vorige jaar en het eerste kwartaal van dit jaar merkten we al een positieve verandering in de markt maar nu, in Q2, staan alle seinen voor de drie bureaus op groen, aldus Kwast.
 
Dat de Megawatt Group met tien nieuwe vacatures komt is dan ook niet vreemd. Met drie vacatures voor Megawatt Digital, drie voor Megawatt Fieldmarketing en vier vacatures voor Megawatt Advertising bereid de groep zich voor op een succesvol jaar en wordt er hard gewerkt aan het verwezenlijken van de ambities voor de komende jaren.
 
De vacatures zijn te bekijken via https://megawatt.agency/nl/jobs