Kamera Express wint de Selligent Consumer First Marketing Award

09-12-2021 (17:00) - Prijzen

Kamera Express sleept na de prijs voor 'Beste Winkelketen Elektronica' in september, nu ook de Selligent Consumer First Marketing Award in de wacht. De prijs wordt uitgereikt door Selligent; een marketingautomatisering platform. Kamera Express toont met deze award aan dat ze hun marketing perfect vertalen naar een persoonlijke beleving.

Kamera Express wint deze prijs, omdat het bedrijf de Selligent tool op een optimale en innovatieve manier heeft ingericht en gebruikt. Dit uit zich onder meer in een warme welkomstcampagne, de NPS vraag, relevante follow up e-mails na aankoop en een verfrissende nieuwsbrief. Hieraan ligt een commerciële en klantgerichte, maar zeker ook inspirerende benaderingswijze naar de klant aan ten grondslag. Dankzij feedback van klanten blijft Kamera Express zich op alle fronten verbeteren. Aandachtspunten worden snel aangepakt én geïmplementeerd. Een persoonlijke klantbenadering bleek hierin de sleutel tot succes.
 
De foto- en videospecialist heeft het marketingsysteem zo ingericht dat het actief is in acht landen en twaalf talen voor Kamera Express, Photospecialist, Budgetcam en Profotonet. De award bevestigt dat Kamera Express op het gebied van martech oplossingen meedoet op het hoogste niveau.
 
Naast Kamera Express, vielen onder andere Hema, Jaguar Land Rover, Carglass en Hotelspecials in de prijzen.