STRAAT wint Best Museum The Netherlands en Best Hidden Gem The Netherlands

11-11-2021 (15:56) - Prijzen

STRAAT heeft 10 november tijdens de Remarkable Venue Awards in Sevilla, Spanje, de award voor Best Museum The Netherlands in ontvangst mogen nemen. Ook de award voor Best Hidden Gem The Netherlands is aan STRAAT uitgereikt. De awards zijn een initiatief van ticketplatform Tiqets.

Zowel de nominatie voor, als het winnen van de Best Museum award zijn gebaseerd op de recensies van bezoekers. Andere genomineerden in de categorie waren het Rijksmuseum, Nemo Science Museum en Fashion for Good Museum. De award voor Best Museum The Netherlands is vorig jaar naar het Van Gogh Museum gegaan.
 

Street art podium geven

STRAAT is ervan overtuigd dat het winnen van deze prijs bijdraagt aan de missie graffiti en street art het podium te bieden dat het verdient. "Het is geweldig om na vele jaren voorbereiding eindelijk bezoekers in ons museum te kunnen ontvangen. We zien bij STRAAT onze bezoekers als gasten, en streven na om hen van het begin tot het eind van hun bezoek een geweldige ervaring te bezorgen. Deze prijs is een prachtige erkenning en een grote stimulans voor iedereen die bij STRAAT betrokken is." David Roos, Curator STRAAT
 

Best Hidden Gem

De genomineerden voor Best Hidden Gem zijn beoordeeld door een panel van experts uit de toeristische en culturele industrie. De Best Hidden Gem award betreft een buitengewone en unieke locatie en is erop gericht om nieuwe attracties onder de aandacht te brengen.


Remarkable Venue Awards

De winnaars van de Tiqets Remarkable Venue Awards zijn 10 november jl. bekend gemaakt tijdens de award ceremonie in Sevilla. Naast de categorieën Best Museum en Best Hidden Gem zijn er awards uitgereikt in de categorieën Best Attraction, Best Onsite Experience, Most Remarkable Venue, Best Landmark, and Most Innovative Venue.
 
STRAAT Museum was tevens de locatie voor FONK's Coolest Dutch Brands Awards 2020.