Multiscope lanceert Cryptovaluta Monitor

02-08-2022 (15:32) - Publicaties

Multiscope lanceert de Cryptovaluta Monitor, een grootschalig onderzoek naar betalen, beleggen en sparen in een nieuwe economie.
 
Het rapport geeft een beeld van de Nederlandse cryptobezitter, de bekendheid van cryptovaluta, de investeringen, het rendement, het vertrouwen, de investeringsintentie en de toekomst. Bestel het rapport nu en ontvang het rapport met exclusieve kennis binnen 24 uur in uw inbox.
 
In dit onderzoek wordt de cryptovaluta markt bekeken en komt staan er antwoorden op ruim 30 relevante onderzoeksvragen zoals: hoe groot is de Nederlandse cryptomarkt en hoeveel wordt er in geïnvesteerd? Worden cryptovaluta al omarmd als betaalmiddel of zijn er nog te weinig winkels die het accepteren? En heeft cryptovaluta een toekomst of hebben Nederlanders er te weinig vertrouwen in?

Er komen tientallen cryptoplatformen aan bod, zoals Bitvavo, Bitcoin Meester, Coinbase en BLOX. Ook wordt er aandacht besteed aan wallets zoals MetaMask, Ledger en Kraken. De Cryptovaluta Monitor is relevant voor alle organisaties en bedrijven die actief zijn in de financiële wereld zoals crypto exchanges, banken, vermogensbeheerders, verzekeraars en beleggingsplatformen. Dit rapport is onmisbaar voor iedereen die de juiste strategische beslissingen wil nemen in een snel veranderende financiële wereld.