Overleven op de apenrots

02-02-2023 (14:21) - Publicaties

Of we het willen of niet: we zitten allemaal op de apenrots. Maar waar wil jij precies zitten? En tegen welke prijs? Ontdek het met de geschreven en ongeschreven regels van de corporate cultuur, geschreven door corporate kantoortuin-expert Koen Durlinger.

Koen Durlinger werkt al zijn hele leven in kantoortuinen. Hij is een trotse projectmanager, gelegenheidscoach, procesverbeteraar, quasi-inspirerend spreker, vrijmibo-expert en kantoorjunglegids. Daarnaast maakt hij samen met twee lotgenoten 'De Stuurgroep Podcast' over het leven in een corporate. 

Apenrots-gids

Werken in een grote organisatie kan overweldigend zijn. Organisatiestructuren veranderen aan de lopende band, de hiërarchie tussen collega's is onbegrijpelijk en de afkortingen worden verzonnen waar je bijstaat. Hoe kun je hier overleven? Na het lezen van deze gids spreek je het jargon van je soortgenoten, beheers je de kunst van het vergaderen en haal je meer uit de volgende vrijmibo. Geef je carrière een boost en zorg voor je eigen plek op de apenrots.

Verkrijgbaar in de boekhandel - Overleven op de apenrots - €16,50 euro.