BAM Wonen en iO lanceren duurzaam woningconcept

19-07-2022 (17:01) - Sustainable

BAM Wonen presenteert dé oplossing voor het woningtekort: Flow, toekomstbestendige houten woningen - kwalitatief, duurzaam en betaalbaar.
 
Het concept kwam tot stand in samenwerking met end-to-end agency iO, onder andere voor het merkverhaal, merknaam en visuele identiteit.
 
Flow staat als innovatief woningconcept voor optimaal gebruik van hout: de bron van een ongekend krachtige aanvoer van kwalitatieve, betaalbare woningen. Via Flow produceert BAM Wonen duurzaam en off-site, circulair en met het welzijn van de (toekomstige) bewoner centraal.

Om Flow bij het begin meteen van een sterk merk te voorzien, ging iO aan de slag met de merkidentiteit van Flow, net als een heldere conceptstrategie. Het team ontwikkelde het merkverhaal en bijbehorende visuele stijl en zorgde voor relevante brandbuilding naar aanloop van de lancering van het woningconcept. Hierbij was de end-to-end propositie van iO ideaal, gezien de creatieve samenwerking tussen brand marketeers, technologie-experts en BAM Wonen.
 
Laura Mouthaan, communicatiespecialist bij BAM Wonen: "Met Flow brengen we woningbouw in beweging. Snel, duurzaam en betaalbaar. Zo’n ambitieus concept wilden we laden met een minstens even ambitieus merk. iO begreep ons, net als ons DNA, en zorgde voor een passende vertaling in woord, beeld en technologie. Hun end-to-end expertise maakt van hen een ideale partner voor de lancering van dit nieuwe merk."