CRACKD: 'Het Vegan Ei' in een fles komt naar Nederland

25-01-2022 (10:26) - Sustainable

Nieuw in Nederland: Crackd lanceert plantaardige ei-vervanger in vloeibare vorm. Taarten, koekjes, quiche, eierkoeken en natuurlijk je omelet - maak al je favoriete eiergerechten vanaf nu helemaal ei-vrij. Ideaal wanneer je geen eieren kunt of wilt eten. Na een groot succes in Engeland, is Crackd vanaf nu ook verkrijgbaar in het vegan schap bij Jumbo.

Een luchtige cake of scrambled eggs, je maakt ze vanaf nu 100% plantaardig met Crackd. Door de juiste mix aan ingrediënten kun je met Crackd alle kanten op in de keuken, zonder dat daar een ei aan te pas komt. Crackd is gemaakt van erwten. Koudgeperst, want dat is het beste voor de smaak en zo blijven alle voedingstoffen behouden. Voor die echte 'ei smaak' zit er een beetje Indiaas Kala Namak (zwart zout) in de fles. Crackd is rijk aan B12 en eiwitten, bevat weinig vet en suikers en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.


Aan de slag


In je recepten is ei één op één te vervangen door Crackd. De bereidingswijze van Crackd is net iets anders, en daarom duurt het iets langer voordat Crackd gestold is, houd je baksels dus goed in de gaten. Je vindt Crackd nu in het vegan schap bij Jumbo en op jumbo.nl. Een fles staat gelijk aan acht eieren.