Amsterdams modemerk integreert in Lenovo Tab Wear Collection

Amsterdams modemerk integreert in Lenovo Tab Wear Collection

03-11-2023 (16:00) - Tech

Lenovo onthult in samenwerking met modeontwerpers RANRA, Kit Wan Studios en het Amsterdamse Maium de Lenovo Tab Wear collectie. De collectie bevat een Lenovo-tablet in het kledingontwerp en is gemaakt om tijd voor jezelf te creëren.

Door een Lenovo-tablet in de concepten te integreren, kunnen gebruikers zowel binnen als buiten ontsnappen met hun favoriete vrijetijdsactiviteiten. Hun visie voor de toekomst is dat kledingstukken, de gebruikers in staat kunnen stellen om tijd voor zichzelf te nemen en te genieten van een onderbreking van de dagelijkse stress.

Uniek kledingstuk

Voor de Lenovo Tab Wear Collection bracht elke ontwerper een uniek kledingstuk. RANRA heeft een anorak gemaakt dat geluid en licht dempt. Het heeft ook een isolerende capuchon en een handig tablet-harnas, zodat je je beter kunt concentreren tijdens vliegtuig-, bus- of treinreizen. Kit Wan Studios heeft een modulair techno-pantser exo-skelet ontwikkeld om technologie naadloos in streetwear te integreren. Maium heeft een jas ontworpen die kan transformeren in een opblaasbare hangmat, ideaal voor buitenactiviteiten. Deze poncho is beschikbaar voor pre-order.

Emily Ketchen, VP en CMO van de Intelligent Devices Group en International Markets, Lenovo: "Technologie en mode zijn beide voortdurend in ontwikkeling, ze innoveren en passen zich aan onze veranderende maatschappij aan. De Lenovo Tab Wear Collection omvat daarom meer dan aangepaste moderne kledingstukken met een Lenovo-tablet, het zijn opnieuw bedachte mogelijkheden voor de wereld van vandaag."