Broad Horizon gaat verder als community The Digital Neighborhood

27-03-2023 (10:03) - Tech

Broad Horizon maakt vandaag bekend dat het verder gaat onder de naam The Digital Neighborhood. Het wil zich rebranden als community voor expertise op het gebied van de cloud en oplossingen van Microsoft in het bijzonder.

The Digital Neighborhood is een community van elf zelfstandige technologiebedrijven met in totaal 1.250 werknemers, actief in de Benelux, Duitsland en Scandinavië. De Broad Horizon groep werd in 2012 opgericht.

Microsoft partner

De bedrijven die deel uitmaken van The Digital Neighborhood zijn True, DMP, Pink Elephant, Cmotions, Focus Enterprise Solutions, GAC, Delegate, Projectum, 2Foqus, Sulava en Iquality. De groep is partner van Microsoft voor de Noord-Europese markt. Één van de bedrijven in The Digital Neighborhood is Inner Circle-partner van Microsoft. Zes bedrijven zitten in de partneradviesraad. Verder heeft de community negen Microsoft-specialisaties, tien Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s) en een FastTrack Recognized Solution Architect (Power Platform).
The Digital Neighborhood is daarnaast een Global Enterprise Skills Initiative (ESI)-partner en Security & Manageability Elite Partner (Engineering Program) van Microsoft.

Marktleider

Jean-Yves Charlier, CEO van The Digital Neighborhood: “Deze rebranding helpt ons om een sterke marktpositie in te nemen. Dit sluit aan op onze groeistrategie: we willen marktleider in Noord-Europa worden. De rebranding helpt ons om uit te groeien tot één van de meest aantrekkelijke werkgevers in de regio voor technisch toptalent. Het merk The Digital Neighborhood is tegendraads, sterker en relevanter. Daarnaast laat het duidelijker zien wat we als collectief doen binnen de digitale markt.”