Chatbot Roos helpt je met contracten afsluiten

19-10-2017 (10:38) - Tech

Energie, verzekeringen, telecom, welke aanbieders zijn er en wat zijn je mogelijkheden? Chatbot Roos helpt je bij al je prangende vragen over het afsluiten van contracten. 

assistent

De slimme assistent staat je te woord via Facebook Messenger. Het is de eerste chatbot in Nederland bij wie je terecht kunt voor advies over het beste sim only abonnement. Roos maakt het mogelijk om contracten te beheren, sim only abonnementen te vergelijken en direct af te sluiten vanuit de chatomgeving. Uiteraard op basis van jouw vragen en voorkeuren. 

allround

Roos is als het ware een allround chatbot die los staat van afzonderlijke merken. Een prijsvergelijker en adviseur in één. Gerard Laanstra is CTO van Roos. ‘We zijn de eerste digitale assistent voor sim only abonnementen in Nederland. De chatbot werkt sneller dan een website of mobiele app en veel makkelijker dan een online formulier. Het is een eerste voorbeeld hoe de technologie van Roos dadelijk op verschillende platformen beschikbaar zal zijn. Ons doel is om continue de intelligentie en data integraties achter onze virtuele assistent te verbeteren, zodat de digitale assistent je kan helpen zoals een adviseur dat zou doen in de offline wereld’, licht Laanstra toe.