DEPT neemt Adobe-specialist Tekno Point over

DEPT neemt Adobe-specialist Tekno Point over

01-02-2023 (11:30) - Tech

Tekno Point, India’s topleverancier van Digital Experience Platform-diensten (DXP) heeft zich aangesloten bij DEPT.

De 500 Adobe-specialisten van Tekno Point ondersteunen klanten zoals Tata Capital, Bajaj, Asian Paints, Rosewood Hotels en AIA bij de implementatie van Adobe-oplossingen. Tekno Point markeert DEPT's uitbreiding in de Aziatisch-Pacifische regio en versterkt hiermee haar DXP-expertise voor klanten wereldwijd.

Tekno Point, is in Mumbai opgericht in 2000 door de broers Mimanshu en Yash Mody. De agency heeft een unieke focus op het Adobe-ecoysteem en werd in zowel 2021 als 2022 uitgeroepen tot APAC Adobe Digital Experience Emerging Partner of the Year.

“Tekno Points bewezen experience engineering-aanpak en diepgaande Adobe-expertise helpt ondernemingen om een snellere time-to-market te realiseren en hyper-gepersonaliseerde ervaringen over meerdere kanalen te leveren,” zegt Himanshu Mody, oprichter en CEO van Tekno Point. “We zijn blij dat we onze krachten bundelen en onze wereldwijde groei voortzetten met DEPT. Samen ondersteunen we de gedeelde missie om voorop te blijven lopen op het gebied van digitale ervaringen.”

“India heeft enorm veel potentie als thuismarkt en heeft een indrukwekkende talentpool,” aldus Dimi Albers, CEO van DEPT. “We voelden een sterke band en gedeelde cultuur met Tekno Point toen we samenwerkten aan verschillende Europese en Amerikaanse klanten. Met een groeiende wereldwijde vraag naar Adobe-oplossingen, is Tekno Point ideaal gepositioneerd om ons te helpen pionieren met Adobe-technologie. We zijn verheugd om hun diensten te laten uitgroeien tot een wereldwijd dienstaanbod.”