First Impression opent vestiging in Frankrijk

27-09-2022 (14:15) - Tech

First Impression heeft een eerste buitenlandse vestiging in Frankrijk geopend. Dit is het derde kantoor voor de expert in audiovisuele belevingen, naast de vestigingen in Tilburg en Amsterdam.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in Issy-Les-Moulineaux en wordt geleid door de Fransman Julien Minier, sinds 2021 werkzaam voor First Impression. Het audiovisuele bedrijf dat multisensory storytelling creëert, heeft een groeiend aantal Franse klanten in het klantportfolio, waaronder fitnessketen Basic-Fit, cosmeticabedrijf Rituals en audicien Sonova (Schoonenberg HoorSupport) in het klantportfolio.

Hoofdkantoor in Tilburg

Ron Haans, CEO van First Impression: “We zien dit als eerste stap richting meerdere buitenlandse vestigingen. We beginnen met West-Europa, en vanuit daar kijken we verder. Het betekent overigens niet dat we weggaan uit Tilburg. Die vraag werd mij ook al gesteld toen we een kantoor openden in Amsterdam. Tilburg is het innovatiehart van Brabant en bovendien centraal gelegen in de Benelux. Het is de plek waar het 25 jaar geleden voor ons begon en daar zal ons hoofdkantoor blijven staan.”