Jortt breidt uit met e-commerce platform jortt.shop

Jortt breidt uit met e-commerce platform jortt.shop

16-12-2022 (11:21) - Tech

Jortt, bekend van het boekhoudprogramma voor ondernemers, breidt haar diensten uit het het jortt.shop e-commerce platform. Plat vertaald: een webshop voor de Nederlandse markt, dit in 5 minuten up-and-running is. Inclusief alles. De shop, alle juridische documenten, de ontvangst van iDeal betalingen en het verzenden van pakketten.

Hilco de Roo, commercieel directeur bij Jortt: “Bij Jortt helpt onze support desk veel ondernemers met een webshop. Daar hebben we geleerd hoe moeilijk het is om een webshop van voor tot achter op te zetten. Bij Jortt zijn we gek op automatiseren. Dus hebben we de handschoen opgepakt om het zelf beter te doen. Dat is jortt.shop geworden. We hebben alles wat je nodig hebt voor een webshop geïntegreerd in één. Met een paar klikken ben je echt klaar om te verkopen."

De jortt.shop maakt dit mogelijk doordat ze de 80% die voor iedereen gelijk is, als standaard hebben genomen. Voor de betalingen is er een samenwerking met Mollie, voor de verzendingen met PostNL en DHL. Door met deze bedrijven samen te werken, bieden we vertrouwen, gemak en kwaliteit. De variabelen binnen de webshop zet je aan, uit of geeft je een waarde voor op. Voor de boekhouding gebruikt Jortt de boekhoud- en factuur functies van Jortt. 

Risico ligt bij jortt.shop

Voor de jortt.shop worden geen maandelijkse kosten gerekend, maar een kleine fee per verkoop. Dit zorgt volgens De Roo dat de verantwoordelijkheid van het succes bij jortt.shop komt te liggen. Wordt er niets verkocht, dan verdient jortt.shop niets. De fee is ongeveer eenderde van wat een Bol.com, Etsy of Amazon rekent. 

Over Jortt

Jortt is een softwarebedrijf dat de boekhouding en e-Commerce voor kleine bedrijven automatiseert. De doelgroep is de 1,5 miljoen kleine bedrijven in Nederland. Jortt automatiseert het overgrote deel van de boekhouding en hierdoor wordt boekhouden goedkoper, neemt minder tijd in beslag en wordt beter gedaan dan wanneer mensen de boekhouding doen. Zaken zoals de btw-aangifte, het opstellen van de winst-en-verliesrekening, het opstellen van de jaarrekening, het doen van de jaarafsluiting en de rapporten voor de inkomstenbelasting of vpb-aangifte zijn volledig geautomatiseerd in Jortt.