OOPEN biedt winkeliers gratis software voor winkelen op afspraak aan

14-01-2022 (11:49) - Tech

Op donderdag 13 januari kwam het nieuws naar buiten dat het Outbreak Management Team (OMT) 'onder voorwaarden' ruimte voor versoepelingen ziet in de sportsector, onderwijs en detailhandel. Het 'winkelen op afspraak' zou een serieuze optie zijn. Vanavond worden de concrete plannen vanuit het kabinet gepresenteerd.
 
Veel detailhandel bedrijven hebben moeite om onder tijdsdruk technisch te voldoen aan de maatregelen rondom het winkelen op afspraak stelt. Daarom stelt start-up OOPEN, technologiebedrijf uit Utrecht, nu haar software beschikbaar voor iedereen die wil werken met een winkelen op afspraak systeem. 
 
Michel Elings, mede-oprichter van OOPEN: 'We willen ondernemers in deze moeilijke tijd graag helpen. Voor veel winkeliers is het heel kort dag om dit goed te regelen. Wij hebben software gemaakt voor iedereen die morgen zijn klanten graag in de winkel ontvangt. Gratis en voor niets. Je stelt in wat je wilt aanbieden en wat je openingstijden zijn. Binnen 1 minuut heb je het geregeld en compleet in eigen huisstijl!' 
 
OOPEN is een start-up gevestigd in Utrecht en ontwikkelt een nieuwe technologie waarmee iedereen zijn eigen winkel kan runnen. Het bedrijf is gestart in 2020 en momenteel actief in 13 landen.