Rani Johnson wordt Chief Information Officer bij Workday

27-03-2023 (10:19) - Tech

Workday, leverancier van enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, benoemt Rani Johnson tot Chief Information Officer (CIO). Rani wordt verantwoordelijk voor de wereldwijde IT-organisatie van het bedrijf, inclusief interne implementatietrajecten van Workday-producten, go-to-market-applicaties en alle andere IT-systemen die bedrijfsbreed worden ingezet.

Rani heeft meer dan 25 jaar ervaring in diverse technologierollen, sectoren en organisaties. In haar vorige functie was ze CIO bij de Cloud Software Group. Daarvoor werkte ze als CIO bij TIBCO, SolarWinds en de Lower Colorado River Authority. Rani startte haar carrière bij het NASA Johnson Space Center. Daar maakte ze deel uit van een team dat code implementeerde bij het internationale ruimtestation ISS. Ze stond in de Top 100 Women in Technology van Technology Magazine en haalde de Top Ten Blacks in Tech in Tech van het Austin Black Business Journal.

Ambities

Jim Bozzini, Chief Operating Officer bij Workday: "Rani heeft een enorme staat van dienst als het gaat om het leiding geven aan digitale transformaties bij bedrijven van verschillende groottes en in diverse sectoren, waaronder verschillende klanten van Workday. Dat maakt dat zij de perfecte kwaliteiten bezit om ons naar een volgend niveau van groei te helpen." Rani Johnson: "Als CIO kijk ik ernaar uit om samen met het IT-team verder te innoveren om onze operational excellence en efficiëntie verder te verhogen, terwijl we blijven groeien en ons bedrijf verder opschalen."